| QUOTE (AMISTAD @ Oct 23 2009, 08:29 AM) | Направих "infinity" и "AmX mOd3R" Глобални Модератори. Надявамсе сега да помагате повече на останалите потребители за да възвърнем стария форум със многото теми, потребители и т.н. Мога само това да направя понеже неми дава за по-висока група.
Честито
Ако имате някакви проблеми пишете ми ЛС. |
Много се съмнявам това да стане отново, форума си западна още с променянето на домейна (закупен от Астра или както там беше). И заради несериозността му, може да се каже "затри" един много, ама много полезен за хората форум. Съжалявам, но за мен това си е чистата истина... Другото което е, че не виждам и смисъл отново да съм модератор, понеже вече нямам възможност да отделям време и за тук, след като ме избраха за модератор в ЦС-бг, а и покрай това учение изобщо да не говорим. Нищо лично все пак, почти всичко дължа на този форум, имам предвид като знания, били те в сферата на ЦС-а, или модерирането, администрирането и т.н. т.н. За което искам да изкажа благодарности на 1912 и RipEr които ми дадоха този шанс, като ме направиха модератор в началото или средата на 2008 г. (Май така беше). Поздрави на всички, ще влизам отвреме на време да попреглеждам новите мнения, ако мога да помогна с нещо на някой пък още по-добре.
|